Информация за Несебър и региона

Nessebar

 

Ресторант Варвари между Равда и Несебър

Малцина успяват да запазят благоприличие и да боравят с нож и вилица. На това място можеш да бъдеш себе си и да ядеш без прибори

 
Булгаверна Варвари

 

 

Култовата булгаверна Варвари се намира между Равда и Несебър и вече десетилетие е най-горещата точка за веселба и силни преживявания по Южното Черноморие. Това е едно различно място, където ще намерите истински "Варвари". Мъжете облечени като такива размахват саби и режат всичко, което видят.

Пред портите вардят яки мъжаги с мечове. Посрещат на нож, но с усмивка, а вътре е такъв див и необуздан купон, че ви е бедна фантазията. Ще видите как варвари в кожи изнасят девойка на поднос и с торта. Смятахме, че е жертва, но се оказа, че така посрещали рождениците, а такъв наистина имаше и той винаги ще помни това празнуване, но не заради подареното му бъги, а заради невероятните емоции.

Ако искаш да станеш участник с този умопомрачителен купон, задължително трябва да запазиш маса предварително

Кухнята също си заслужава – защото ще те хранят със специалитети като Пиле на кол, Ювигий, Варварска наденица, Свинско рагу и комбинирана салата с рядко срещаното кобилско мляко. Всеки може да къса с уста от висящите от дървени липови трупчета бекон, шунка, пастърма. Малцина са тези, които успяват да запазят благоприличие и да боравят с нож и вилица. На това място можеш да бъдеш себе си и да ядеш без прибори.

И тъй като думите не стигат за това, което можете да видите във „Варвари“, най-добре е да си резервирате маса навреме на тел. 0888/305-895  и да прекарате незабравима вечер.


 

   Промоции

 

Nessebar.org

eu

Контакти:

+420 723 490 472

+420 721 233 247

E-mail: nessebar@centrum.cz

 

  Сайтът е проектиран и се поддържа от фирма Cavalis Partner s.r.o Чехия. Собственик: Стефан Николов.  При използване на информация позоваването е задължително

  © 2016 Всички права запазени