Информация за Несебър и региона

Nessebar

 

Откритият труп в Слънчев бряг може да е на чужденец

По първоначалнни данни не са открити следи от насилие. Тепърва ще се уточнява на каква възраст е бил починалият мъж

 
Труп в Слънчев бряг

 

 

Труп на мъж е бил открит в Слънчев бряг преди няколко дни. От полицията потвърдиха, че на трети октомври в местното полицейско управление е получен сигнал за намерен мъртъв мъж до хотелски комплекс "Семирамида гардън".

По непотвърдени данни трупът е открит от хора от персонала на комплекса.

Все още самоличността му е неизвестна. Има голяма вероятност това да е трупът  на чужденец, обявен за издирване преди няколко седмици.

През август от курорта е изчезнал германски летовник на около 60 г., а през септември - британец на същата възраст, разкриха запознати.

Намереното край комплекс Семирамида Гардън тяло отговаряло по възраст на издирваните лица.

По първоначалнни данни не са открити следи от насилие, казаха бургаски патоанатоми. Тепърва ще се уточнява каква  е възрастта на починалият мъж.

Полицията в Слънчев бряг е изпратила искане за ДНК проби на двамата чужденци, изчезнали безследно от курорта през лятото на тази година. Пробите ще бъдат дадени от роднини на туристите. Данните ще послужат за извършването на сравнителен анализ, за да се установи кой всъщност е откритият в понеделник труп в гориста местност в Слънчев бряг.

Източник: 24 часа


 

   Промоции

 

Nessebar.org

eu

Контакти:

+420 723 490 472

+420 721 233 247

E-mail: nessebar@centrum.cz

 

  Сайтът е проектиран и се поддържа от фирма Cavalis Partner s.r.o Чехия. Собственик: Стефан Николов.  При използване на информация позоваването е задължително

  © 2016 Всички права запазени