Информация за Несебър и региона

Nessebar

 

Незабравими изживявания в Аквапарк Слънчев бряг

Детският приключенски остров, атракция без аналог за района на Слънчев бряг и Несебър, комбинация от осем пързалки, гейзери, фонтани и водопади, тунели за пълзене и въжени мостове

 
Изживявания в Аквапарк Слънчев бряг

 

 

Аквапарк Екшън Аквапарк е воден тематичен парк, простиращ се на 36 декара площ в западната част на к.к. Слънчев бряг. Екшън е първият аквапарк в България и гордо носи своето име, защото тук няма как да скучаете. От годините на своето създаване паркът не е спирал да се развива, добавяни са водни атракции и пързалки, повишавано е качеството на обслужване и анимацията в парка.

Екшън е най-зеленият аквапарк в България. Обвит в зеленината на тропически палми, кипариси и средиземноморски храсти паркът е единственият разполагащ със собствен Мини Зоопарк. Понастоящем паркът предлага над 30 водни атракции и забавления, някои от които са без аналог в страната. Любими на всички наши гости са анимационната програма, 330 метра дългата "Ленива Река", гейзерите и фонтаните, прекрасните зони за плаж, разходка и релаксация.

Опознайте животните в Зоологическа градина, плажувайте до някой от тематичните басейни под шезлонг или шатра, опитайте страхотната храна, изпийте освежаващ коктейл в някой от тематичните баровете, посетете нашата Сладоледена Къща. Екшън Аква Парк не предлага просто водни съоръжения, а емоция и споделени моменти.

Единствено в Екшън Аквaпарк:

Най-бързата пързалка,"Свободно Падане", подканяща ви да се спуснете с близо 70 км/ч. Най-стръмната, високата 18 метра в небето "Камикадзе"
Динамичната "Ниагара". Едиствената по рода си закрита пързалка в България, пързалката "Черна дупка" с дължина от близо 150 метра

Други емблематични атракции, които правят парка уникален са:

Високоскоростните пързалки:

Екстрийм и Хидрохът.

Вълнуващата Turbolence.

Големият Басейн с изкуствени вълни.

Детският приключенски остров, атракция без аналог за района на Слънчев бряг и Несебър, комбинация от осем пързалки, гейзери, фонтани и водопади, тунели за пълзене и въжени мостове.


 

   Промоции

 

Nessebar.org

eu

Контакти:

+420 723 490 472

+420 721 233 247

E-mail: nessebar@centrum.cz

 

  Сайтът е проектиран и се поддържа от фирма Cavalis Partner s.r.o Чехия. Собственик: Стефан Николов.  При използване на информация позоваването е задължително

  © 2016 Всички права запазени