Информация за Несебър и региона

Nessebar

 

Семеен хотел-ресторант Бисер

Семеен хотел Бисер се намира на 50 метра от плажа в красивия черноморски град Обзор. Разполага с обширни стаи и апартаменти, перфектна кухня, чист плаж и е особено подходящ за семейства, които желаят да се насладят на спокойна почивка на българското черноморие

 

 Семеен хотел ресторант Бисер Обзор

 

 

Семеен хотел Бисер се намира на 50 метра от плажа в красивия черноморски град Обзор. Разполага с обширни стаи и апартаменти, перфектна кухня, чист плаж и е особено подходящ за семейства, които желаят да се насладят на спокойна почивка на българското черноморие.

В непосредствена близост до хотела се намира поликлиниката, полицията и центъра на Обзор. както и уникален морски парк с панорамен изглед. Гостите на хотела са предимно от България, Великобритания, Германия, Чехия, Словакия, Полша и Русия.

За групи и организирани почивки и групи предлагаме привлекателни отстъпки.

Двойни и тройни стаи:

Двойната стая в семеен хотел „Бисер” разполага с двойно легло тип спалня, телевизор, хладилник, климатик, самостоятелен санитарен възел и тераса с изглед към морето.

Тройната стая разполага с двойно легло тип спалня, единично легло, самостоятелен санитарен възел, хладилник, телевизор, климатик, голяма тераса с перфектен изглед към морето.

Апартаменти:

Апартаменти за 4 човека: (две двойни стаи с по две легла) Апартаментът разполага с входна врата, коридор, хладилник, телевизори, санитарен възел, климатици, две отделни стаи с тераси с панорамен изглед към морето и морския парк. Особено подходящ за семейства с две деца.

Ресторант:

Ресторантът предлага изключително разнообразие от вкусна кухня. Менюто е преведено на няколко езика и всяко ястие и напитка има снимка, за да добиете визуална представа. Освен закуска, заведението предлага специално обедно меню на атрактивни цени, а от 19.00 до 23 часа за вашето добро настроение се грижи диджей с разнообразна програма.

Персоналът е любезен и гарантираме за Вашия комфорт и бързо обслужване. Терасата на ресторанта ви дава възможност да се насладите на невероятното съчетание на на Черно море и намиращата се гора част от Стара планина, както и уникалната морска градина.

Минимаркет:

Минимаркет „Бисер” се състои от двa магазина. В единия можете да закупите разнообразни хранителни стоки, напитки, козметични принадлежности и др. продукти на съвсем достъпни цени. Вторият предлага богато разнообразие от пресни плодове и зеленчуци.

Нашият персонал следи за Вашето качествено и бързо обслужване

За контакти:

Гр. Обзор 8250, ул. „Васил Левски” 46

Тел.: +359 5546  32 151

GSM +359 899 478 587

E-mail: bisserhotel@yahoo.com

Уебсайт: www.hotel-bisser.net


 

   Промоции

 

Nessebar.org

eu

Контакти:

+420 723 490 472

+420 721 233 247

E-mail: nessebar@centrum.cz

 

  Сайтът е проектиран и се поддържа от фирма Cavalis Partner s.r.o Чехия. Собственик: Стефан Николов.  При използване на информация позоваването е задължително

  © 2016 Всички права запазени